24 decembrie 2014

Adi Raduta / MX rider


Adrian Raduta #21 from topcrosstcs on Vimeo.

Dupa inca un sezon lung, la care se adauga inca un titlu de Campion Est-European la clasa MX1, este vremea pentru o bine meritata vacanta. Atat pentru piloti, cat si pentru staff-ul echipei Top Cross TCS.

Multumim pe aceasta cale tuturor celor care ne-au sprijinit si ajutat atat in 2014, cat si in anii precedenti. Motorsportul este un sport de echipa, chiar daca in prim plan este pilotul.

Multumim sponsorilor, ce ne sustin atat financiar cat si moral. Acerbis, EK Chains, Repsol, TCS, Arai, Oakley, Powerbar, HGS, Goprint, Ohlins, Tork.

Acum ne pregatim pentru 2015, un sezon in care ne-am propus sa ne auto depasim din nou. Urmeaza in februarie, pentru al treilea an consecutiv, RAMS MX Camp Spain, un cantonament de pilotaj moto off-road premergator sezonului competitional, fie ca e vorba de cel de motocross sau enduro. Vom participa si co-organiza alaturi de Dual Racing Team ca in fiecare an din 2012 Motocross CUP. Vom participa in Campionatul Est European si vom gazdui la Ciolpani finala editiei 2015.

Pe scurt, vom face ce ne place. Motocross, curse, deplasari, nopti nedormite, agitatie, nervi intinsi la maxim, adrenalina. Speram ca prietenii si spectatorii sa fie din nou alaturi de noi, iar la anul sa punem din nou Romania pe podium asa cum am facut-o in acest an, cand am obtinut in Campionatul Est European locul 2 pe natiuni.

Daca exista piloti amatori sau profesionisti, copii sau adulti, incepatori sau veterani, ce vor initiere in pilotajul off-road pe doua roti sau sa se antreneze si perfectioneze alaturi de echipa Top Cross TCS si RAMS MX School, o pot face in continuare.

Ne puteti scrie un comentariu in sectiunea de mai jos sau folosind urmatoarele date de contact:

Sorina Sandu - coordonator echipa
+4.0726.975.383
sorina [@] topcrosstcs.ro

Bogdan Pacea - management
+4.0729.989.561
bogdan [@] topcrosstcs.ro

Alex Popescu - receptie service auto/moto
+4.0733.337.267
alex [@] rams21.ro

Adi Raduta - team manager
adi21 [@] topcrosstcs.ro

Grupul de site-uri ale clubului Top Cross TCS si RAMS Motorsport, pe care puteti gasi informatii relevante despre activitatea noastra si a service-ului auto/moto:






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu