14 mai 2014

Adi Raduta pregateste un nou traseu langa Bucuresti

Un vechi traseu de motocross de langa Bucuresti, cel al lui Corsarul Rosu, situat pe A1, langa Bolintin, este in aceste zile sub "asediu" de catre utilaje si camioane. Adi Raduta reface acest circuit pentru etapa cu numarul doi din Motocross Cup, ce va avea loc pe 31 mai. 





Adi Raduta despre circuitul pe care tocmai il amenajeaza: “Din punct de vedere al dificultatii, vorbim despre un circuit mediu, care este un mix intre toate circuitele din zona Bucurestiul, de a caror intretinere ne ocupam. Ca elemente tehnice, are din toate cate ceva, cred ca va placea multora, inclusiv pilotilor avansati, exista si o saritura tripla in coborare, cu varianta mai scurta pentru cei care nu vor dori sa o abordeze, o sectiune cu urcari, iar pentru mai multa siguranta, primul viraj dupa linia dreapta a fost intors la 180 de grade”.


Din punct de vedere al suprafetei de rulare, se va concura teren mediu spre tare (hard pack), pe care, atunci cand e umed se sapa santuri frumoase, ce dau sare si piper oricarei curse de motocross. Circuitul Corsarul Rosu va beneficia de toata infrastructura caracteristica, aceasta insemnand grila de start cu 20 de pozitii, paddock electrificat, toalete, zona de spalat, drumuri de servicii – udarea circuit si acces ambulante. Vom reveni cu mai multe detalii pe masura ce data competitiei se apropie.


Un comentariu:

  1. Traian Dragomir14 mai 2014 la 20:41

    Felicitari! E mare lucru ca in conditiile de azi cineva construieste / reamenajeaza trasee de motocross! Felicitari pentru tot ceea ce faceti pentru acest sport in Romania!!! Si o spun chiar ca fan al unui adversar :)

    RăspundețiȘtergere