23 martie 2014

Rezultate Grecia - EEC 1

Acum 2 zile va informam ca o parte a echipei Top Cross TCS a plecat catre Grecia, cu destinatia Serres, unde urma sa ia parte la prima etapa din Campionatul Est European de Motocross.

Revenim cu stiri si rezultate. Adi, pe un KTM SXF350, a obtinut ieri in calificari locul 2, la 0.6 secunde dupa ocupantul locului 1. Azi, in cursa oficiala, in prima mansa a terminat pe locul secund, dupa ce intr-un viraj a cazut, si a trebuit sa recupereze pozitiile pierdute. In mansa a doua a terminat pe locul 1, obtinand astfel locul 1 la general.

Virgil, ce concureaza la clasa MX2 pe un KTM SXF250, a terminat prima mansa pe 5. Nici intr-a doua mansa ghinioanele nu l-au ocolit pe tanarul pilot, care a plecat dintr-o pozitie favorabila (locul 2). Dupa 2 ture cade in urma unui acrosaj, recupereaza pana pe pozitia 6, face pana, iar in cele din urma termina mansa pe locul 8. Un inceput greu pentru Virgil Corbea, dar maturitatea de care a dat dovada in ultimii ani il va ajuta sa recupereze.

Mezinul familiei Corbea, Ionut, pe un KTM SX125 (clasa MX2J) a fost constant in acest weekend, fiind fan #7. Atat in ambele manse, cat si la general, Ionut a terminat pe pozitia 7.

Ultimul concurent mentionat, dar cu siguranta nu cel din urma, este Alex Rosu, un pusti care anul trecut a castigat Motocross Cup la clasa sa, MX2J. Evolutia lui Alex a fost intr-un trend ascendent in ultima perioada, fiind din ce in ce mai prezent la antrenamentele pe care scoala de motocross a lui Adi Raduta le sustine pe circuitul de la Ciolpani. In Grecia, Alex a teminat pe locul 6 la general, la clasa MX2J, pe un KTM SX125, 2 timpi.

Ne vedem pe 30 martie la Buzau, la prima etapa din Campionatul National al Romaniei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu