31 octombrie 2013

Trasee MX in Romania

Dupa ce a lucrat la traseele de la Ciolpani, Prundu, Zarnesti, Buzau si cel de la intrarea pe A1 (Dragomiresti Deal), iata ca Adi a fost solicitat recent si pentru repararea si imbunatatirea traseului de motocross de la Sfantu Gheorghe.

Acest traseu este mentinut si intretinut de Csabi Tompa, iar modificarea traseului s-a facut cu sprijinul sau si al resurselor firmei Fitsped. Baiatul sau, Krizstian Tompa, sau Kiki cum ii mai spun prietenii, se antreneaza zilnic pe acest circuit, care este si gazda unor etape de Campionat National sau Est-European.

Constructia se va face in doua parti. Saptamana trecuta s-a finalizat prima jumatate, urmand ca in viitorul apropiat Adi sa il termine in intregime. A fost schimbata forma circuitului, precum liniile drepte, dar in special trambulinele. Circuitul a devenit mai tehnic si poate pune in valoare tehnica pilotilor. Este un circuit pe care atat Kiki Tompa, dar si ceilalti piloti din zona si din tara, pot evolua si progresa.

Multumim pe aceasta cale inca o data lui Csabi Tompa pentru increderea si sprijinul acordat. Speram ca pe viitor sa putem punem umarul la constructia, reabilitarea sau modernizarea altor circuite de prestigiu din tara, iar motocross-ul sa atraga cat mai multi adepti.

In curand vom reveni si cu poze dupa finalizarea traseului.


Un comentariu: