17 aprilie 2013

Topcrosstcs la SMAEB 2013 - Lasati copiii sa vina la mine

Echipa de motocross Topcrosstcs a participat weekendul trecut (12 - 14 aprilie) la editia cu numarul 11 a SMAEB (Salonul de Motociclete, Accesorii si Echipamente Bucuresti).

Si pt. ca tot suntem in Postul Pastelui, indemnul "Lasati copiii sa vina la mine" pare mai potrivit ca niciodata. De ce? Pt. ca dorim sa implicam cat mai multi copii in fenomenul moto din Romania, in special in cel off-road, cum este motocrossul si enduro, ramuri ale motociclismului care ne pasioneaza atat de mult, pe noi, cei de la Topcrosstcs Ciolpani. Pentru ca numai cu ajutorul unei educatii timpurii vom ajunge ca peste cativa ani sa fim mai constienti de existenta motociclistilor, de existenta motocrossului sau enduro, pentru ca numai asa putem invata sa ne respectam in trafic si sa fim constienti de pericolele la care se expun cei care merg pe doua roti.

Inca auzim expresii asociate motociclistilor precum "donatori de organe", sau "astia nu mor acasa, in pat, de batranete". Nu vreau sa intru in polemici de genu' "motociclistii sunt de vina vs. ala din conserva a fost de vina" pt. ca astea nu se vor termina niciodata, fiecare isi tine partea. Ceea ce vreau intr-adevar sa subliniez este faptul ca, usor usor, parintii incep sa vina cu copiii de mana, la motocross! Parinti care poate au sau nu acasa motocicleta, isi aduc odraslele la instructori precum Adi Raduta, sa invete intr-un cadru sigur, ferit de public, masini sau cladiri, mersul pe doua roti.

Le multumim acestor parinti, si acestor tineri copii, pt. ca pastreaza vie speranta noastra, a tuturor, ca poate nu de maine, nu de poimaine, dar de saptamana viitoare, nu vom mai auzi de accidente in care motociclisti mor pt. ca au lovit un pieton care a traversat DN1 in zona Otopeni, prin loc nepermis, DN1 fiind totusi o sosea cu 6 benzi in zona respectiva! Sau ca circuitele de motocross din tara se lupta sa ramana in viata, fiind abandonate pe motiv de lipsa de fonduri, fie ca terenurile au fost mai importante pt. ridicarea unor case, sau alte motive de gen.

Pt. cei ce vor sa ia legatura cu noi, cei de la Ciolpani, pt. antrenamente, pt. o intrebare despre echipamentul de protectie, despre ce motocicleta le-ar fi buna, despre o servisare ca la carte a suspensiilor sau orice alta chestiune legata de off-road, va asteptam!

Ne gasiti in fiecare zi de luni pana vineri la Otopeni, in service-ul RAMS, sau la Ciolpani la antrenamente (daca nu suntem plecati prin tara sau strainatate la cursa).

Bogdan - 0729.989.561

















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu